Vem har sagt att snabbmat måste vara tråkig och onyttig. Svängde ihop det här på tio minuter idag och det var så galet gott i all sin enkelhet! Att njuta av att bli mätt på nyttigheter, kan det bli bättre än så?
Vill du också smaka? Då behöver du:
1 morot, skivad
Sparris, så många du önskar, lätt brynta i smör med en nypa flingsalt och pressad citron
Färska skivade champinjoner, så många du önskar
½ kruka färsk persilja
10 blad färsk basilika
1 salladslök
1 avokado
smör att steka i
Spagetti
Koka spagettin enligt anvisningarna på paketet. Under tiden fräser du champinjonerna i smör. Lägg i morötter och lök. Salta med en nypa flingsalt. Fräs i ca 4 minuter. Fräs sparris i smör med en ordentlig nypa flingsalt och pressa över citron. Låt inte sparrisen bli sladdrig, fräs den bara någon minut.
Mosa avokadon i tallriken. Hacka persilja och basilika och lägg på tallriken. Häll av vattnet från pastan och lägg upp på tallriken. Blanda in örterna och avokadon. Lägg på blandningen av champinjoner, lök och morot och blanda. Toppa med sparrisen. Njut!